Elitbebe Erkek Çocuk Ninjago Baskılı Kapüşonlu Fermuarlı Eşofman Takım

17% 235,19 ₺

195,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Elitbebe Erkek Çocuk Naketano Kapüşonlu Cepli Fermuarlı Eşofman Takım

4% 235,19 ₺

225,39 ₺

Ücretsiz Kargo

Elitbebe Erkek Çocuk Ninjago Dijital Baskılı Yeşil Tişört Ve Şortlu Takım

13% 146,99 ₺

127,39 ₺

Ücretsiz Kargo

Elitbebe Erkek Çocuk İtfaiye Fireman Sam Baskılı Kapüşonlu Fermuarlı Takım

17% 235,19 ₺

195,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Erkek Çocuk Takım Fiyatları

Artık evde, ya da sokakta sıklıkla karşımıza çıkan eşofman takımları her keseye ve bütçeye uygun olarak üretilmeye devam etmektedir. Aynı zaman da küçük çocukların severek giydikleri kıyafetler arasında yer alır. Hem rahat hem de kolay giyilmesinden dolayı çocuklar için en fazla tercih edilen erkek çocuk giyim ürünlerinden biridir. 

Farklı Konseptlerde Bulmak Mümkün 

Her üreticinin kendine has desen ve çizgileri vardır. Erkek çocuk takım çeşitleri için de aynı şey söylenebilir. Yüzden fazla çeşit ve renk ile üretilen takımların farklı boyutlarda da satışı yapılmaktadır. Her bedene ve her yaşa uygun erkek çocuk takımlarına ulaşmak kolaydır. Takım alırken en çok dikkat edilmesi gereken özelliklerinden biri de rahatlığı olmalıdır. Aynı zamanda takımların üretildiği kumaş da çok önemlidir. Çocukların hassas yapısından dolayı yetişkinlere göre daha dikkatli olunmalıdır. 

Farklı Desenler Kafa Karıştırır

Özel olarak üretilen erkek takımlarından en çok tercih edileni taraftar eşofmanlarıdır. Genellikle çocuklar bu tarz takımları giymeyi daha çok sever. Fakat aynı zamanda süper kahramanların olduğu eşofman takımlarının da satışı oldukça yoğundur. Takım alırken genellikle dikkat edilen bedene tam oturmasıdır fakat çocukların gelişimi ve kan dolaşımının rahat olabilmesi açısından daha bol bedenler tercih edilmelidir. Aksi durumda istenmeyen hastalıklar meydana çıkabilmektedir. Aynı zamanda kıyafetler alındıktan sonra mutlaka yıkanmalı daha sonra çocuklara giydirilmelidir. Uzun süre kullanım yapılabilinir.