Nova Color Akrilik Boya 12 Renk X 30 Ml Şişe

36,65 ₺

Mona Lisa Akrilik Boya

38,12 ₺

Südor Mona Lisa Multi Akrilik Boya 6 Metalik Renk X 70 Ml

32,34 ₺

Südor Mona Lisa Akrilik Boya 10 Renk X 40 Ml (Fırça Hediyeli) Ml1

51,84 ₺

Südor Multi Fosforlu Akrilik Boya 6X70 Ml

44,00 ₺

Melek Figürü Takım.ahşap Melek Figürü.18 Mm Dik Durabilir.

18,62 ₺

Südor 10 Lu Non-Toxıc Pet Akrilik Boya Seti Kd

43,93 ₺

Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Akrilik Boya 500 Ml. H-0

40% 91,76 ₺

55,00 ₺

Stokta Yok

Akrilik Boya  Çeşitleri ve Fiyatları

Su bazlı olan akrilik boyalar, çeşitli yüzeylerde rahatlıkla kullanılabildikleri için hem profesyonel sanatçılar, hem amatör sanat meraklıları hem de öğrenciler tarafından en çok tercih edilen boya çeşididir. Resim, ahşap, cam ve kumaş boyama gibi işlemlerde kullanılırlar. Sonucu son derece güzeldir. Fırça ve rulo ya da resim yapımında kullanılan diğer boyama araçları ile uygulanabilirler. Akrilik boya renkleri de çok geniş bir yelpaze içindedir. Boyanın en önemli özelliği ise çabuk kurumasıdır. Dokulu ya da düz yüzeylere uygulanabilir. Kurumanın bitmesinin ardından boyaya temas edilebilir. Boya başka yüzeylere bulaştığı zaman su ile temizlenme özelliğine sahiptir. 

Akrilik Boya Setleri 

Set halinde satılan ve çoğunlukla tüplerde olan akrilik boyalar ana renkler, siyah ve beyaz ile birkaç ara rengi içerir. Renk sayısı sette bulunan boya sayısına göre değişir. Çocuklar için satın alınabilecek setler olduğu gibi profesyoneller için özel hazırlanmış setler de bulunur. Akrilik boya türü seçimi uygulama alanına göre de yapılabilir. Cam, metal, ahşap ve tuval üzerine yapılacak uygulamalara göre boyalar vardır. 

Tek Akrilik Boya Çeşitleri 

Akrilik boyalar ihtiyaca göre tek renk halinde satın alınabilir. Ana renklerden başlayarak bütün ara renkleri bulmak mümkündür. Daha çok profesyonellere yöneliktir. Metalik renkleri de bulunur. Akrilik boya uygulamasında hayvan kıllarından yapılan fırçalar en iyi sonucu verir. Boyalar su ile inceltilerek kullanılır. Başka bir incelticiye ihtiyaç duyulmaz.